Ενώπιον δικαστηρίου οδηγήθηκε σήμερα η εγκληματική οργάνωση της Κρήτης, η οποία είχε πραγματοποιήσει απόπειρα ανατίναξης του σπιτιού και του Ι.Χ. του τότε δημάρχου Σφακίων και σημερινού αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Ο κ. Πολάκης, προσερχόμενος στην αίθουσα τόνισε: «Ήρθα να καταθέσω ως μάρτυρας, για τη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης που αφορά τη δική μου υπόθεση, δηλαδή την ενημέρωση που είχα από την Ασφάλεια ότι υπήρξε προετοιμασία και εξοπλισμός, από μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, προκειμένου να προβεί σε τοποθέτηση βόμβας στο αυτοκίνητο μου ή στο σπίτι μου δεν είναι διαπιστωμένο τι ακριβώς.

Μέσα από την παρακολούθηση των τηλεφώνων, που είχε κάνει η Ασφάλεια στα πλαίσια της εξιχνίασης, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, διαπιστώθηκε ότι κάποιο μέλος, έψαχνε να βρει το αυτοκίνητο μου, που σταθμεύει κλπ, και σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα μετά από αυτές τις συνομιλίες, προμηθεύτηκε ποσότητα εκρηκτικής ύλης. Αυτή η ενέργεια απετράπη, καθώς έγινε εισβολή της Αστυνομίας, σε ιδιωτικό χώρο, και κατασχέθηκε η εκρηκτική ύλη».

Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης μέσω facebook έκανε κάλεσμα στον κόσμο της Κρήτης να δώσει δυναμικό «παρών» στη δίκη: «Αύριο στις 9.30 το πρωί -επιτέλους-το δικαστήριο στα Χανιά (στο κτίριο του ΜΑΙΧ) για την απόπειρα εναντίον μου όταν ήμουν δήμαρχος στα Σφακιά .Όσοι θέλουν και μπορούν να είναι εκεί», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σχολιάστε ...