Πολιτική

Μαίνεται η κόντρα κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τον προϋπολογισμό

Μαίνεται ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης με φόντο τον προϋπολογισμό. Την κόντρα την ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ που με ανακοίνωσή του σχολίασε το μεγάλο πλεόνασμα του επταμήνου και ότι ο ίδιος βοήθησε στο να επιτευχθεί.

Άμεση όμως ήταν η απάντηση του υπουργείου Οικονομικών που τόνισε ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ, με την ανακοίνωσή του, επιβεβαιώνει, για μία ακόμη φορά, ότι δεν τα πάει καλά με τη σωστή ανάγνωση των αριθμών και ότι συνεχίζει να κυριεύεται από αυταπάτες».

Στην συνέχεια όμως ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε λέγοντας ότι «Η κυβέρνηση της ΝΔ αδυνατεί να αποδεχθεί αυτό που ολόκληρος ο πλανήτης αναγνωρίζει: ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έσωσε την ελληνική οικονομία από τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό και την χρεοκοπία στην οποία την είχαν οδηγήσει οι κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ».

Αυτό έπειτα έφερε και την πληρωμένη απάντηση του υπουργείου που υπογράμμισε ότι «αδυνατεί να αποδεχθεί αυτό που ολόκληρος ο πλανήτης αναγνωρίζει: ότι χρέωσε την ελληνική οικονομία και κοινωνία με τουλάχιστον 100 δισ. ευρώ κόστος».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa