Παρασκηνιακά

Μαίνεται η κόντρα Μαξίμου και ΝΔ – Έτσι σχολίασαν τη συζήτηση για τη Novartis

Μαξίμου
Ως «Βατερλώ» χαρακτήρισε η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας κα. Μαρία Σπυράκη τη συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για την υπόθεση της Novartis.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σημείωσε πως «πρόκειται για πολιτική δίωξη, προειδοποιούμε τον κ. Τσίπρα να μην κλείσει άρον άρον η επιτροπή της εργασίας της Προανακριτικής. Θέλουμε να εξεταστούν κατά αντιπαράσταση οι μάρτυρες με τα πολιτικά πρόσωπα» .Παράλληλα, η κα. Σπυράκη ανέφερε πως οι κατήγοροι έγιναν τελικά κατηγορούμενοι.

Για τους προστατευόμενους μάρτυρες η κα. Σπυράκη τόνισε «Είναι απαραίτητο για εμάς να κληθούν οι μάρτυρες στην επιτροπή. Είτε ως “προστατευόμενοι” είτε όχι. Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να προσέλθουν».

Σχολιάζοντας την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ανέφερε πως «δεν είπε τίποτα χθες περισσότερο από το  αυτονόητο. Η ΝΔ έχει εξαγγείλει ήδη εξεταστική για οικονομία, η ΝΔ θα ζητήσει να εξεταστούν πιθανές ευθύνες για τον κ.Κουρουμπλή και θα ζητήσει εξεταστική και για την υπόθεση με τα βλήμματα».

Από το Μέγαρο Μαξίμου σχολιάζοντας τις δηλώσεις της κ. Σπυράκη τονίζουν πως «Η αγωνία της κυρίας Σπυράκη να κάνει ενημέρωση των πολιτικών συντακτών λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για τη σύσταση Προανακριτικής, αποδεικνύει ποιος είναι ο πραγματικά χαμένος. Το μόνο Βατερλώ χθες ήταν η στάση της ΝΔ που ενώ έλεγε «όλα στο φως» για το σκάνδαλο Novartis, τελικά δεν τόλμησε να ψηφίσει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, επιβεβαιώνοντας πως ο κ. Μητσοτάκης φοβάται ακόμα και τους βουλευτές του».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa