Πολιτική

Μαζική αποχώρηση από τη Βουλή προτείνει ο Λοβέρδος

Ανδρέας Λοβέρδος
Ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν επιθυμεί καμία συμμετοχή στα «κυβερνητικά παιχνίδια» και καλεί όλη την αντιπολίτευση να αποχωρήσει από τη Βουλή όταν θα ψηφίζονται τα μέτρα.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, δήλωσε πως θα πρέπει να φύγει όλη η αντιπολίτευση και να μείνουν μόνοι τους οι 153 να ψηφίσουν τα μέτρα και ανέφερε πως αυτή θα είναι η πρόταση που θα καταθέσει στα όργανα του κόμματος.

«Εγώ δεν συμμετέχω στα παιχνίδια τους. Καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει συμφωνία ακόμη, συμφώνησαν να συμφωνήσουν. Το πότε θα συμφωνήσουν, θα δούμε», είπε ο κύριος Λοβέρδος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Οσον αφορά στο πότε θα κλείσει η αξιολόγηση και θα ψηφισθούν τα μέτρα ο κ. Λοβέρδος εκτίμησε ότι δεν πρόκειται να γίνει μέσα στο Μάρτιο και πως πιθανώς μιλάμε για Απρίλιο ή για Μάιο.

«Εάν η διεκδίκηση της τελικής συμφωνίας, κρατήσει κάποιους μήνες, τότε η επιβάρυνση της ελληνικής οικονομίας είναι δεδομένη. Ό,τι αργεί εισπράττεται με χειρότερα μέτρα», είπε.

«Πιστεύω ότι όταν μας ακούνε αυτοί που γράφουν τα non-papers του Μαξίμου, γελάνε. Πρέπει να κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια… Μας βάζουν και συζητάμε αν θα είναι 6.000 το αφορολόγητο ή αν θα είναι 6.200. Γίνεται 6.100 και σου λέει “νικήσαμε”, δεν βλέπουν ότι το κατέβασαν από τα 9.000 και σου λέει “νικάμε”. Αυτό το παιχνίδι της πλάκας, εγώ δεν το παρακολουθώ», δήλωσε ο κύριος Λοβέρδος.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa