Πολιτική

«Μαλλιά κουβάρια» στο Ποτάμι για την Συμφωνία των Πρεσπών

Ευθείες βολές στον Σπύρο Δανέλλη που χαρακτήρισε λάθος του Σταύρου Θεοδωράκη να μην δώσει το Ποτάμι ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση εάν ο Πάνος Καμμένος αποσύρει την εμπιστοσύνη του, έριξε ο Γιώργος Αμυράς.

Ο βουλευτής του Ποταμιού μιλώντας στη βουλή δήλωσε πως το κόμμα του δεν πρόκειται να στηρίξει την κυβέρνηση. «Το Ποτάμι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ή στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή σε οποίο άλλο σχήμα, συνδεόμενη αυτή η ψήφος με τη συμφωνία των Πρεσπών», είπε και πρόσθεσε: «Το ξαναλέω, ούτε ένας από τους βουλευτές του Ποταμιού δεν θα ψηφίσει, δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ για το θέμα των Πρεσπών. Διότι δεν υπάρχει πιθανότητα να κάνει τέτοια μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα οποιοσδήποτε βουλευτής του Ποταμιού, όταν πριν από λίγους μήνες είχαμε ψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας κατά της κυβέρνησης. Και όσοι μας ακούνε να ξέρουν ότι το Ποτάμι δεν θα δώσει ούτε μία ψήφο εμπιστοσύνης συνδεόμενη με το θέμα των Πρεσπών».

Με δεδομένο ότι ο ίδιος διαφωνεί με τη συμφωνία, ενώ το Ποτάμι τη «βλέπει» θετικά, ο κ. Αμυράς κράτησε αποστάσεις κι από αυτή τη θέση, λέγοντας: «Αφήστε που η συμφωνία των Πρεσπών όπως βλέπετε δεν έγινε αποδεκτή από τους πολίτες της γειτονικής χώρας. Άρα, τα πράγματα όλα μηδενίζονται, το κοντέρ μηδενίζεται και πάμε φτου κι από την αρχή».

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER