Πολιτική

Μαρίνα Χρυσοβελώνη: Δεν έχω διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ

«Δεν μου έχει γνωστοποιηθεί κάποια διαγραφή, όμως πλέον η σχέση δεν είναι αυτή που ήταν, από τη δική μου πλευρά», δήλωσε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η υφυπουργός Εσωτερικών, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μίλησε για τη σχέση της με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. «Όταν δέχεσαι φραστικές επιθέσεις ή λέγονται ανακρίβειες, η σχέση αυτή τραυματίζεται», είπε χαρακτηριστικά.

Στο ερώτημα αν έχει διαγραφεί από το κόμμα, απάντησε αρνητικά, σημειώνοντας ότι «δεν έχουν κινηθεί διαδικασίες», ενώ τόνισε ότι «η κατάσταση δεν είναι ίδια».

Η κ. Χρυσοβελώνη πρόσθεσε πως «αυτό που παίζει για μένα μεγάλο ρόλο είναι να ολοκληρωθούν με ήρεμο τρόπο οι αποψινές διαδικασίες για την ψήφο εμπιστοσύνης που θα λάβει η κυβέρνηση», ενώ όταν κλήθηκε να απαντήσει στο αν έχει κάνει επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ για ενδεχόμενη συμμετοχή της στα ψηφοδέλτιά του, αρνήθηκε κατηγορηματικά.

«Σας διαβεβαιώ ότι δεν έχω κάνει την παραμικρή συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ για το τι θα γίνει στις εκλογές», δήλωσε. «Έχω δουλειά, έχω γραφείο, έχω επαγγελματική δραστηριότητα», τόνισε.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa