Τεχνολογία

Μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση του Facebook! Η νέα επιλογή που θα δίνει (ΦΩΤΟ)

Το Facebook διατηρεί την ίδια εμφάνιση εδώ και πολύ καιρό. Κάποιοι το έχουν βαρεθεί, κάποιοι το έχουν συνηθίσει και δεν θέλουν να το αλλάξουν.

Τώρα, όμως, η γνωστή πλατφόρμα θα προχωρήσει σε αλλαγές. H νέα εμφάνιση του έχει αποκαλυφθεί ήδη σε ορισμένους χρήστες που έχουν επιλεγεί τυχαία από την εταιρεία.

Η νέα αρχική σελίδα θυμίζει αρκετά το Twitter, έχει πλέον μοντέρνο minimal σχεδιασμό με απλά χρώματα και στρογγυλεμένες γωνίες.

Το αν η αλλαγή αυτή είναι καλή ή όχι εξαρτάται από το γούστο του κάθε χρήστη. Το νέο γυμνό και απλό interface έχει μεγάλη απόσταση μεταξύ της κάθε λειτουργίας.

 

Η νέα εμφάνιση του Facebook δεν προσφέρει αρκετές λειτουργικές αλλαγές στην σελίδα, όμως προστέθηκε η λειτουργία Dark Mode, κάτι που άλλες πλατφόρμες έχουν καθιερώσει εδώ και καιρό.

Η αλλαγή από Light σε Dark Mode γίνεται πολύ εύκολα, απλά πατάτε το κουμπί επιλογών που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία της σελίδας και επιλέγετε την επιλογή Dark Mode. Μόλις γίνει αυτό το Facebook θα αλλάξει εντελώς από λευκό σε διάφορες αποχρώσεις του μαύρου. Η λειτουργία Dark Mode είναι αρκετά χρήσιμη για να μην κουράζετε τα μάτια σας τις βραδινές ώρες, όμως προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για υπολογιστές.

Σε σχέση με άλλες λειτουργικές αλλαγές, σύμφωνα με την εταιρεία η πλοήγηση έχει αναδιαμορφωθεί και η ροή των ειδήσεων διαθέτει την νέα επιλογή «αποθήκευση σημείου», η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε το σημείο που θέλετε να μεταβείτε οπουδήποτε αλλού στη συνέχεια και όποτε θέλετε να επιστρέψετε πίσω στη ροή των ειδήσεων και να βρείτε το σημείο που έχετε αποθηκεύσει.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa