Κόσμος

Μεγάλες διαδηλώσεις στην Αλβανία έξω από το Κοινοβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες διαδηλώσεις μεγάλες διαδηλώσεις πραγματοποιούνται στην Αλβανική πρωτεύουσα με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να πιέζουν ακόμα περισσότερο την κυβέρνηση του Έντι Ράμα, ζητώντας την παραίτηση του και την δημιουργία η οποία θα ανοίξει το δρόμο για πρόωρες εκλογές.

Ο Λουζλίμ Μπάσα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της γείτονας χώρας μίλησε κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης έξω από το κοινοβούλιο της Αλβανίας και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Αυτός που αναφέρεται ως πρωθυπουργός (σ.σ. εννοώντας τον Έντι Ράμα) είναι ο Μαδουρο των Βαλκανίων, αλλά εμείς δεν είμαστε Βενεζουέλα. Δεν θα δεχθώ να αναλάβω την εξουσία με την βοήθεια του εγκλήματος (σ.σ. εννοώντας της εγκληματικές οργανώσεις οι οποίες στηρίζουν τον Ράμα και φέρεται να έχει σχέσεις ο Αλβανός πρωθυπουργός). Δεν δέχομαι το Σύνταγμα να μετατραπεί σε χαρτί υγείας.»

Η αστυνομία έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενημέρωσαν τους διαδηλωτές ότι σε περίπτωση που η συγκέντρωση εξελιχθεί βίαια, εκείνες θα απαντήσουν κατά τον ίδιο τρόπο, ενώ κάλεσαν του δημοσιογράφους να φέρουν αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER 


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa