Κοινωνία

Μεγάλη επιχείρηση από λιμενικό, δύτες και ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό ψαρά

Σήμα κινδύνου σήμανε τη νύχτα στις λιμενικές αρχές του Ηρακλείου μετά την ειδοποίηση για την εξαφάνιση ενός 70χρονου ψαρά στη θαλάσσια περιοχή του αεροδρομίου της πόλης.
Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση του λιμενικού, με τη συνδρομή και της ΕΜΑΚ, από ξηράς, για τον εντοπισμό του, χωρίς όμως οι έρευνες να έχουν κάποιο αποτέλεσμα μέχρι και αυτή την ώρα. Όπως είπε στο Ράδιο Κρήτη ο Υπολιμενάρχης Ηρακλείου Δημήτρης Κουβίδης, ο άτυχος ψαράς πήγε στην περιοχή όπως συνήθιζε, το πρωί της Τρίτης. Ο γιος του ειδοποίησε τις αρχές, αρκετές ώρες αργότερα, όταν ο πατέρας του δεν έδωσε σημεία ζωής. Στην ακτή βρέθηκαν όλα τα προσωπικά του αντικείμενα: το κινητό, τα παπούτσια του, και όλα τα σύνεργα του ψαρέματος.
Οι έρευνες, οι οποίοες επεκτείνονται μέχρι τη νήσο Ντία, συνεχίζονται από νωρίς το πρωί, με τη συμμετοχή του Λιμενικού, της ΕΛΑΣ, εθελοντών δυτών, των εθελοντών Σαμαρειτών, καθώς και σκαφών του Λιμενικού, της Ομάδας Διάσωσης και του Ομίλου Φουσκωτών. Μάλιστα πριν από λίγο προστέθηκε και το Πυροσβεστικό σκάφος του Λιμενικού “Μακεδονία”

Το πρωί έκανε πτήσεις πάνω από την περιοχή αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πηγή: e-kriti.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa