Κοινωνία

Μεγάλη καταδίωξη στα Άνω Λιόσια – Συνελήφθη μέλος σπείρας που λήστευε χρηματοκιβώτια

Αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ μετά από μεγάλη καταδίωξη κατάφεραν και συνέλαβαν μέλος σπείρας που λήστευε χρηματοκιβώτια.

Ο 31χρονος συλληφθέντας  είχε πάρει μέρος σε ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Κορινθίας μαζί με άλλους συνεργούς του. Οι δράστες, αφού πρώτα ακινητοποίησαν τον υπάλληλο που βρισκόταν στο πρατήριο, αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο καθώς και το όχημα του υπάλληλου και τράπηκαν σε φυγή.

Ο δράστης είναι μέλος σπείρας που διέπραττε τις πρώτες πρωινές ώρες, ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων και εταιρείες στην Αττική και την Κόρινθο. Η συμμορία θεωρείται ιδιαίτερα σκληρή με τα θύματά της. Κατά την διάρκεια της διαφυγής τους του αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί και τους καταδίωξαν. Μάλιστα οι κακοποιοί είχαν μαζί τους πυροσβεστήρες και ψέκαζαν του αστυνομικούς προκειμένου να τους κόψουν το οπτικό πεδίο και να καταφέρουν να διαφύγουν.

Ο 31χρονος σύμφωνα με τις πληροφορίες βρέθηκε στο πορτ μπαγκαζ κλεμμένου αυτοκινήτου, αγκαλιά με ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε 13.000 ευρώ. Στην κατοχή του καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρι, λοστός, σφήνα, βαριοπούλα, και συρματόσχοινο. Το χρηματικό όφελος που αποκόμισαν οι δράστες υπερβαίνει, σύμφωνα με την εκτίμηση της αστυνομίας, το ποσό των 97.000 ευρώ.

 

 

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa