Περιφέρειες - Δήμοι

Μεγάλη πρώτη εκδήλωση του Θ. Αμπατζόγλου στο Μαρούσι – Το όνομα του συνδυασμού (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη συμμετοχή είχε η πρώτη εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημαρχείου της πόλης την Κυριακή 2/12.

Το όνομα του συνδυασμού είναι «Νέα Εποχή – Για Ένα Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη», ενώ παρουσιάστηκε και το έμβλημα της παράταξης.

Το «παρών» έδωσε και ο νυν δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ενώ συμμετείχαν εκπρόσωποι των κομμάτων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρόεδροι και εκπρόσωποι Συλλόγων της πόλης και πλήθος πολιτών του Αμαρουσίου. Ο κ. Αμπατζόγλου παρουσίασε στην εκδήλωση και τους πρώτους 30 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Στην ομιλία του ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου χαρακτήρισε την απόφασή του διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου Αμαρουσίου ως απόφαση «Ευθύνης-Πίστης-Αισιοδοξίας», ενώ ανάμεσα σε άλλα σημείωσε:

«Ευθύνη απέναντι στην πόλη που πήγα σχολείο, που ζω 35 χρόνια τώρα, που έκανα τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής, επιστημονικής και κοινωνικής μου διαδρομής, που δημιούργησα οικογένεια. Πίστη για τις μεγάλες δυνατότητες που έχει το Μαρούσι, τις οποίες πρέπει να αξιοποιήσουμε προς όφελος των συμπολιτών μας. Αισιοδοξία ότι με ισχυρή ομάδα, καλό προγραμματισμό, σοβαρή δουλειά , σωστό συντονισμό μπορούμε, πραγματικά μπορούμε να οδηγήσουμε την πόλη στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

 

Πρόσθεσε ακόμα ότι στο Μαρούσι έγινε σημαντικό έργο τα προηγούμενα χρόνια, το οποίο θα συνεχιστεί, ενώ δεσμεύτηκε να «σηκώσει το Μαρούσι ακόμη πιο ψηλά» και υπογράμμισε ότι το κλειδί της επιτυχίας είναι «η ενότητα των δυνάμεων χωρίς κομματικό πρόσημο και η σκληρή δουλειά».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης δηλώνοντας για τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου: «Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά χαιρετίζω τη σημερινή εκδήλωση -παρουσίαση του δημοτικού συνδυασμού. Μας συνδέουν εκτός από την πολύχρονη φιλία μας, κοινοί αγώνες, ιδέες, αξίες αλλά και συνεργασία σε πολιτικό και κυβερνητικό επίπεδο. Σε αυτή τη νέα πορεία έχει την αμέριστη εμπιστοσύνη και υποστήριξή μου».

Ο νυν δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης στην ομιλία του τόνισε: «Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη γιατί στο Μαρούσι δεν σταματάει η μεγάλη διαδρομή που ξεκίνησε πριν 13 χρόνια και συνεχίζεται με τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου. Παραλάβαμε ένα Δήμο χρεωκοπημένο και με σκληρή δουλειά το Μαρούσι είναι έτοιμο να πετάξει προς το μέλλον σε μία διαδρομή που ξεκινάει σήμερα».

Τέλος, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, στη δική του ομιλία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσωπικότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου και δήλωσε τη στήριξη στο πρόσωπό του.

*Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμα οι: Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης,  η βουλευτής Επικρατείας Νίκη Κεραμέως, ο βουλευτής ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ο πρώην υπουργός Γιάννης Παπαθανασίου, η Γραμματέας Κοινωνίας-Κόμματος της ΝΔ, Ζωή Ράπτη, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας ΝΔ, Σάκης Ιωαννίδης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Μαριάνθη Καφετζή, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Αλέκος Κόκκαλης, το μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Πολυτίμη Λεονάρδου κ.ά.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ