Εκλογές 2019 Περιφέρειες - Δήμοι

Μεγάλη συμμετοχή στην κοπή πίτας του Γιώργου Παπαδημητρίου στο Ηράκλειο Αττικής (ΦΩΤΟ)

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην κοπή πίτας του δημοτικού συνδυασμού «Ηράκλειο – Μαζί», με επικεφαλής τον Γιώργο Παπαδημητρίου, στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου Αττικής. Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Γαβριήλ, πολιτευτές και υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στελέχη από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι φορέων από την πόλη του Ηρακλείου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου κάλεσε σε συμπόρευση όλων των παραγωγικών δυνάμεων και ζήτησε «ψήφο εμπιστοσύνης», τονίζοντας ότι έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες για να επιτευχθεί «αλλαγή σελίδας» στη διοίκηση του δήμου, εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαΐου.

«Η παράταξη μας γεννήθηκε στις γειτονιές του Ηρακλείου. Αυτές εκπροσωπούμε αυτές θέλουμε να ομορφύνουμε. Έχουμε τη διάθεση, την εμπειρία και τη γνώση να μετατρέψουμε με αιχμή τις νέες τεχνολογίες το Δήμο μας σε πρότυπο λειτουργίας και σημείο αναφοράς», είπε ο Γιώργος Παπαδημητρίου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησε στα Τρίκαλα, όπου είχε επίσημη συνάντηση με το δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου για υιοθέτηση προτάσεων και ανταλλαγή απόψεων, σε αυτό τον ιδιαίτερα λειτουργικό τομέα, τονίζοντας τη σημασία που έχουν για τον ίδιο και τους συνεργάτες του οι νέες τεχνολογίες, προς χρήση και εξυπηρέτηση των δημοτών.

Έπειτα ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής τόνισε: «Εδώ μιλάμε για το Ηράκλειο και τις ανάγκες του. Φιλοδοξώ να γίνω ο Δήμαρχος όλων των πολιτών χωρίς διαχωρισμούς και κοστούμια εξουσίας. Θέλουμε το Ηράκλειο να πάψει να είναι ο «φτωχός συγγενής» των όμορων Δήμων. Θέλουμε να καταστήσουμε το Δήμο περισσότερο φιλικό και λειτουργικό. Μπορούμε να προσδώσουμε στο προάστιο θετικό πρόσημο. Αυτό έχουμε στην καρδιά και στο μυαλό μας, τίποτε άλλο».

Ο υποψήφιος δήμαρχος ανακοίνωσε την ένταξη στο ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού «Ηράκλειο – Μαζί» της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Μαρίας Παντερή και του πρώην αντιδημάρχου και προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Μίλτου Βαφειαδάκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «ΠΝΟΗ» Κυριάκος Κουτρούλης και ο δήμαρχος Πεύκης – Λυκόβρυσης Τάσος Μαυρίδης.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa