Της Χρύσας Σαραντοπούλου
Μία ξεχωριστή βραδιά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 16 Μαρτίου στο ROMEO PLUS PATRAS. Το νυχτερινό κέντρο γέμισε με κόσμο που βρέθηκε εκεί όχι μόνο για τη δική του διασκέδαση αλλά και για έναν άλλον ιερό σκοπό, τη στήριξη των παιδιών με ιδιαίτερες ανάγκες.
Ο Παναγιώτης Βασιλειάδης ιδιοκτήτης του Romeo, ο Λούκας Γιώρκας που ηγείται του σχήματος, όλη η καλλιτεχνική ομάδα και το προσωπικό του μαγαζιού εργάσθηκαν αφιλοκερδώς και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν προσφέρθηκαν για τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, της ΦΛΟΓΑΣ και του SAVE an ANGEL. Μια πρωτοβουλία αγάπης, αλληλεγγύης και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο! Μια φιλανθρωπική βραδιά που αποθεώθηκε με το πιο δυνατό χειροκρότημα αγκαλιάζοντας τα παιδιά που δοκιμάζονται.
Ο Παναγιώτης Βασιλειάδης είναι ένας άνθρωπος που δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά αλλά κι ένας επιχειρηματίας που το στοιχείο της δωρεάς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Ο Λούκας Γιώρκας που φέτος απογειώνει τα βράδια μας στην Πάτρα είναι ένας καλλιτέχνης με ιδιαίτερες ευαισθησίες βρίσκοντας πάντα τρόπους να είναι δίπλα στα παιδιά που μας χρειάζονται. Είναι ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την επιμέλεια παραγωγής, το σενάριο και τη μουσική του «Μυστικού της Νίκης». Μια ιστορία κινουμένων σχεδίων με μεγάλη ανταπόκριση, επιδεικνύοντας αποτελέσματα για την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Όπου τώρα ετοιμάζει το «Μυστικό της Νίκης 2».
Ο Παναγιώτης Βασιλειάδης έγραψε : 
Σχολιάστε ...