Οικονομία

Μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον από το Κατάρ για την Ελλάδα

Ο πρέσβης του Κουβέιτ στην Αθήνα κ. Saud Faisal Saud Al-Daweesh, μετά από την συνάντηση που είχε σήμερα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη εξέφρασε το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον της χώρας του για διάφορους τομείς στην Ελλάδα.

«Υπάρχει ενδιαφέρον από το Κουβέιτ για αύξηση των επενδύσεων στην Ελλάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Al-Daweesh. Με την σειρά του ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι «Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον Εξοχότατο Πρέσβη του Κουβέιτ. Οι σχέσεις της Ελλάδας και του Κουβέιτ είναι εξαιρετικές. Συζητήσαμε πως μπορούμε, ιδιαίτερα στον τομέα των επενδύσεων, να κάνουμε πράγματα μαζί για να προωθήσουμε ακόμη περισσότερο αυτές τις στενές σχέσεις. Θα έχουμε τους επόμενους μήνες και μεγάλη συνάντηση επιχειρηματιών εδώ στην Αθήνα».

Στην συνέχεια ο κ. Al-Daweesh υπογράμμισε ότι «Συζητήσαμε για τις διμερείς σχέσεις σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στον τομέα των επενδύσεων. Υπάρχει ενδιαφέρον από το Κουβέιτ για αύξηση των επενδύσεων στην Ελλάδα κι έχουμε την βούληση να οικοδομήσουμε ακόμη καλύτερες σχέσεις σε όλους τομείς».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa