Περιφέρειες - Δήμοι

Μελετίου: Η υπομονή του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας… εξαντλείται!

“Ο δήμος και ο λαός της πόλης μας καταδικάζει απερίφραστα το συγκεκριμένο αλλά και κάθε παρόμοιο συμβάν” είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, Νίκος Μελετίου, μιλώντας στον Realfm 97,8.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητα Ελλάδος Τζαβέντ Ασλάμ, με αφορμή την επίθεση κατά μεταναστών εργατών γης στην Γκορυτσά Ασπροπύργου, ότι ο Δήμαρχος και η Αστυνομία συγκαλύπτουν τις επιθέσεις των Χρυσαυγιτών, ο κ. Μελετίου σημείωσε: “είμαι υποχρεωμένος να υπογραμμίσω ότι οι αγωνιώδεις δημόσιες εκκλήσεις μου προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στον Ασπρόπυργο να αποτελέσουν αντικείμενο μιας νέας σύσκεψης” και πρόσθεσε:

“Πού είναι η ρατσιστική συμπεριφορά του δήμου όταν έχει στο δήμο του 10.000 καταγεγραμμένους αλλοδαπούς. Άρα, όλες αυτές οι κατηγορίες πέφτουν στο κενό. Εμείς και στα προηγούμενα επεισόδια καταδικάσαμε και ζητήσαμε από την Πολιτεία να παρέμβει με τα θεσμοθετημένα όργανα που έχει. Από εκεί και πέρα, και σήμερα καταδικάζουμε αυτές τις συμπεριφορές… Από πού απορρέει ότι εμείς και μάλιστα ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή γενικότερα κυνηγάει τους αλλοδαπούς; Στα πόδια μας τους έχουμε τους ανθρώπους”.

“Η περιοχή μου είναι 110.000 στρέμματα και έχει διάφορες χρήσης. Όλη την περιοχή δεν μπορείς να την ελέγξεις και να πεις ότι είσαι σίγουρος ότι αυτό το περιστατικό οφείλεται σε αυτούς τους λόγους… Μακριά από εμάς η ρετσινιά του ρατσιστή” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μελετίου.

Όμως ο δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου έκανε σχετική ανάρτηση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa