Κοινωνία

Μεσολόγγι: Αστυνομικός έσωσε τη ζωή παιδιού που κατάπιε κέρμα

Στιγμές θρίλερ έζησε μια οικογένεια στο Μεσολόγγι όταν το 5χρονο παιδί τους κατάπιε ένα κέρμα των 50 λεπτών κι αυτό σφήνωσε στον λαιμό του.

Όπως αναφέρει το agriniopress.gr μητέρα του δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να το βοηθήσει, άρχισε να ζητά βοήθεια στην πολυκατοικία όπου διαμένει και εκεί η τύχη της χαμογέλασε.

Στην πολυκατοικία διαμένει κι ένας αστυνομικός, ο οποίος είχε παρακολουθήσει μαθήματα πρώτων βοηθειών. Αμέσως έσπευσε και εφάρμοσε τις πρακτικές που γνώριζε για να σώσει το παιδί, κάτι που κατάφερε. Μάλιστα προς τον αστυνομικό στάλθηκε κι ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας.

Η επιστολή

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων και ο πρόεδρος της, Χρήστος Τέγας, μέσα από την επιστολή αυτή, θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήρια καθώς και την ευγνωμοσύνη τους, στο πρόσωπο του συναδέλφου αστυνομικού, ο οποίος χάρη την ψυχραιμία και την ταχύτητα, έσωσε ένα 5χρονο από βέβαιο πνιγμό.

Για την ακρίβεια το παιδί κατάπιε ένα πενηντάλεπτο και η μητέρα, ανήμπορη να το βοηθήσει απευθύνθηκε στους ενοίκους της πολυκατοικίας, όπου για καλή τύχη όλων, διέμενε στην πολυκατοικία ο συγκεκριμένος αστυνομικός, που τύγχανε να έχει παρακολουθήσει και μαθήματα πρώτων βοηθειών.

Ευτυχώς που η ανθρώπινη πλευρά ξεχωρίζει αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa