«Είδα ότι έχουν βελτιωθεί τα πράγματα, ήθελα κι εγώ να προσθέσω στην προσπάθεια», δήλωσε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, εξηγώντας την απόφασή της να ενταχθεί στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ως συνεργαζόμενη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε πως «από εκεί που είχαμε τις χείριστες κριτικές, βλέπουμε τους οίκους να μας αξιολογούν, να δίνουν θάρρος στους επενδυτές, τα επιτόκια να επανέρχονται στα επίπεδα του 2006, οπότε δεν υπήρχε τίποτα αρνητικό».

Δήλωσε επίσης ότι δεν έχει συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό, ούτε συνεργάτες του, αλλά ότι πήρε μόνη της την σχετική απόφαση. «Μόνο ο κ. Βίτσας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε συγχαρητήρια, σε περιμέναμε» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το αν έχει συζητήσει για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς της με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, αρνήθηκε ότι έχει γίνει οποιαδήποτε συνεννόηση.

«Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση, είναι πολύ πρόωρο. Ανήκω στο κέντρο, βλέπω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται προς το κέντρο και προς τα αριστερά» είπε και συνέχισε: «Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ μακριά οι εκλογές, αλλά ναι, αν μου γίνει πρόταση θα κατέβω, δεν έχω πρόβλημα».

Αναφορικά με την σχέση της με τον Βασίλη Λεβέντη, ανέφερε ότι η ίδια δεν έχει κανένα πρόβλημα και μάλιστα ευχήθηκε να είναι τρίτο κόμμα στις επόμενες εκλογές.

Σχολιάστε ...