Περιφέρειες - Δήμοι

«Μεταμόρφωση» για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχονται στους ωφελούμενους του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) και της προσπάθειας εξασφάλισης ενός αισθήματος αξιοπρέπειας για καθέναν από αυτούς, μία ακόμη σημαντική δομή του Κ.Υ.Α.Δ.Α., ανακαινίστηκε πλήρως. Ο λόγος για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Κ.Υ.Α.Δ.Α. που «μεταμορφώθηκε» σε έναν σύγχρονο, φρέσκο, αναβαθμισμένο χώρο παροχής φαρμακευτικής περίθαλψης για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Τα old – fashioned γυάλινα ράφια έδωσαν τη θέση τους σε μια υψηλής χωρητικότητας, σύγχρονη συρταριέρα φαρμακείου, που θα συμβάλει όχι μόνο στην καλύτερη οργάνωση και παρακολούθηση των αποθεμάτων σε φάρμακα, αλλά και στην ταχύτερη εξυπηρέτηση των ωφελουμένων.
Καθαρές γραμμές, λευκό χρώμα και άριστη οργάνωση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εμφάνισης του ανακαινισμένου φαρμακείου, που θα αποτελέσει ψυχολογική «ένεση» τόσο για το προσωπικό όσο και για τους ωφελούμενους της δομής, οι οποίοι δέχθηκαν την αλλαγή με ενθουσιασμό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο pireasnow.gr

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa