Πολιτική

«Μετωπική» Παππά με «Πρώτο Θέμα»! Το δημοσίευμα που άναψε φωτιές!

«Το Πρώτο Θέμα ασχολείται σε 6 σελίδες, με “μαρινάκεια” προσέγγιση, ενδεχομένως και κατά παραγγελία, μαζί μου» απάντησε  ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, με αφορμή το δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας που υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον έχει παραγκωνίσει.

«Το Πρώτο Θέμα έχει χρηματοδοτηθεί από την ίδια οφσόρ που ενίσχυσε και τον οικογενειακό προϋπολογισμό του κ. Μητσοτάκη. Ίσως λοιπόν η εφημερίδα εκτελεί εντολή του προέδρου της ΝΔ με τη διαμεσολάβηση του κοινού χρηματοδότη. Ένα πρόσωπο, που ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να μας αποκαλύψει. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να το πράξει πρώτη η εφημερίδα, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενημέρωση του λαού. Ίσως πάλι, απλώς να μεγαλώνει η ανησυχία του υποκόσμου για την εξέλιξη συγκεκριμένων δικαστικών υποθέσεων. Και για το λόγο αυτό ο υπόκοσμος σπαρταράει», αναφέρει ο κ. Παππάς στη δήλωσή του.

Ανταπαντώντας το «Πρώτο Θέμα» μέσω της ιστοσελίδας, κάνει λόγο για «εξόχως νευρική απάντηση του Νίκου Παππά» και προσθέτει: «Το Πρώτο Θέμα είναι μια ιδιωτική επιχείρηση που λειτουργεί και χρηματοδοτείται νομίμως. Ας μας πει ο κ. Παππάς από ποιον δεν έχει χρηματοδοτηθεί ο ίδιος. Υ.Γ. Χαιρετίσματα στον Πετσίτη και στον Αρτεμίου«Πρώτου Θέματος»

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa