Είναι η μεγάλη κόρη των Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα και αυτή την περίοδο, όπως είναι ήδη γνωστό, ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη.

Η Μάλια Ομπάμα κάνει την πρακτική της σε γνωστή εταιρεία, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται για τις σπουδές της που θα ξεκινήσει σε μερικούς μήνες στο Harvard. Φυσικά η Malia δεν είναι μια απλή intern, καθώς είναι η κόρη του πρώην Πλανητάρχη και έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο, κάθε της βήμα απαθανατίζεται από τους παπαράτσι και οι εμφανίσεις της σχολιάζονται ποικιλοτρόπως.

Πρόσφατα ο φακός την απαθανάτισε με ένα μακρύ καρό πουκάμισο, φορεμένο σαν φόρεμα, bomber jacket και μαύρα All Star και στη συνέχεια με ένα denim μακρύ πουκάμισο. Και στις δύο περιπτώσεις τα πόδια της ήταν πολύ εκτεθειμένα και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια που μιλούσαν για ιδιαίτερα προκλητικό look, σαφώς ακατάλληλο για τη δουλειά.

Βέβαια πολλοί ήταν και εκείνοι που έσπευσαν να την υπερασπιστούν τονίζοντας πως επί 8 χρόνια ήταν υποχρεωμένη να ντύνεται συντηρητικά και τώρα απελευθερώθηκε!

malia-obama-1

malia-obama