Περιφέρειες - Δήμοι Πολιτική

Με απόφαση Θεοδωρικάκου έκτακτη χρηματοδότηση στον δήμο Μοσχάτου – Ταύρου για την αποκατάσταση των Σφαγείων

Το Υπουργείο Εσωτερικών αναλαμβάνει, πλήρως, τη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν τα διατηρητέα κτίρια των πρώην Σφαγείων Ταύρου, από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος παρέστη στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι στα κτίρια που κατεστράφησαν από την πυρκαγιά τα τελευταία χρόνια στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, τμήματα του Πνευματικού Κέντρου κ.ά.

«Κύριε Δήμαρχε ξεκινήστε αμέσως τις εργασίες αποκατάστασης. Το κόστος της αποκατάστασης τόσο των ζημιών που έχουν γίνει στο κτίριο όσο και του εξοπλισμού που υπήρχε μέσα για τις πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες που αναπτύσσονταν στο συγκεκριμένο χώρο, το καλύπτει πλήρως το Υπουργείο Εσωτερικών. Κάντε όλες τις διαδικασίες που πρέπει, με διαφάνεια, αλλά με όσο το δυνατό μεγαλύτερη ταχύτητα. Να δώσουμε ένα θετικό παράδειγμα ότι είμαστε σε θέση να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις» τόνισε λαμβάνοντας το λόγο στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, ο υπουργός Εσωτερικών.

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa