Περιφέρειες - Δήμοι

Με εκπροσώπους της Κίνησης Πολιτών Κέντρου Αθήνας συναντήθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης

Με εκπροσώπους της Κίνησης Πολιτών Κέντρου Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.Κ.Α) συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Οι εκπρόσωποι της ΚΙ.ΠΟ.Κ.Α – έμποροι, ξενοδόχοι και επιχειρηματίες – συμφώνησαν με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων ότι για τα περισσότερα θέματα που τους απασχολούν όπως η καθαριότητα, τα ναρκωτικά και ο πολιτισμός ευθύνη έχουν και οι πολίτες.

Συζήτησαν, επίσης, για τον τουρισμό με κοινή θέση την εκπόνηση στρατηγικού σχεδίου, συνολικού σχεδιασμού, αλλά και την ανάγκη συνεννόησης μεταξύ επιχειρήσεων και δήμου με το βλέμμα όχι στο 2019, αλλά στο 2025.

Ο προπονητής και η ομάδα

Οι εκπρόσωποι της ΚΙ.ΠΟ.Κ.Α, παρομοίωσαν την Αθήνα με μια ομάδα, που έχει πολύ ταλέντο, αλλά της λείπει ο προπονητής. «Εσύ μπορείς να γίνεις ο προπονητής», είπαν στον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος τους απάντησε ότι «προπονητής χωρίς ομάδα είναι …τίποτα» και επισήμανε: «όλοι μαζί χρειάζεται να φέρουμε τα κάτω – πάνω. Με ευθύνη του δήμου αλλά και των πολιτών. Κοινός μας τόπος να τα αλλάξουμε όλα»

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa