Κοινωνία

Με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για τον Κάρολο και την Καμίλα στην Κρήτη

Στο… κόκκινο βρίσκονται οι προετοιμασίες για την άφιξη του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλας στο Ηράκλειο, με τα αρμόδια συνεργεία να εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα.

Οπως μπορεί να δει κανείς από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το ekriti.gr, το οποιο είχε προαναγγείλει την άφιξη του διαδόχου του Βρετανικου Θρόνου, οι εργαζόμενοι του Δήμου Αρχανών, προσπαθούν να κάνουν όλα τα σημεία, από τα οποία θα περάσει ο πρίγκιπας Κάρολος να «λάμπουν». Οι Ανω Αρχάνες ως γνωστόν θα δεχτούν την επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους προκειμένου να  ενημερωθούν για το έργο της ΜΚΟ Οργανισμός Ανάπτυξης Ηρακλείου που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Στέγασης & Ομαλής Ένταξης Προσφύγων στην τοπική κοινωνία.

Παράλληλα θα συνομιλήσουν με μετανάστες, εθελοντές και μέλη της κοινότητας στο Παλαιό Σχολείο.

Τέλος, πριν την αναχώρηση από τη χώρα μας, το Πριγκιπικό ζεύγος θα παραστεί σε παραδοσιακή γιορτή στην Πλατεία των Αρχανών με πολιτιστικές δράσεις και παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης.
Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά και η δημοσιογργαφική κάλυψη της επίσκεψης θα γίνει μόνο με διαπιστεύσεις. Οπως μπορεί λοιπόν να αντιληφθεί κανείς, στις Αρχάνες ολοι κινουνται στο ρυθμό του ζεύγους, μετέχοντας στις προετοιμασίες για την υποδοχή του, στο όμορφο χωριό του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Κάρολος σε δηλωσεις του μίλησε με θερμά λόγια μιλά για την Ελλάδα «Εκτός των άλλων, η Ελλάδα είναι στο αίμα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: e-kriti.gr

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa