Κοινωνία

Με «μπράβους» και όπλο, ήθελε να τρομάξει τους ενοικιαστές της

Η απόφαση της ιδιοκτήτριας ισόγειου διαμερίσματος στην οδό Πέτρου 392 στη Νίκαια να χρησιμοποιήσει «μπράβους» για διώξει ένα ζευγάρι Πακιστανών που ενοικίαζε το σπίτι δεν είχε αίσιο τέλος.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Οι δύο αλλοδαποί, μόλις είδαν να μπαίνουν στο σπίτι τους δύο «φουσκωτοί» υποψήφιοι… ενοικιαστές, αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Μόλις δε ο ένας «μπράβος» άφησε να… φανεί το όπλο που έκρυβε κάτω από τα ρούχα του, οι Πακιστανοί ειδοποίησαν την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, όπου προσήγαγαν τον έναν εκ των δύο ανδρών που βρισκόταν έξω από το ισόγειο διαμέρισμα εκεί την ώρα.

Κατόπιν, παρουσία εισαγγελέα, προχώρησαν σε έρευνα και στο διαμέρισμα που διαμένει η ενοικιάστρια –στον 1ο όροφο της ίδιας οικοδομής- προκειμένου να εντοπίσουν τον δεύτερο «μπράβο» που οπλοφορούσε. Το ζευγάρι ανέφερε ότι η ιδιοκτήτρια τον φυγάδευσε, με την ίδια να το αρνείται. Ωστόσο, από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε πως στο… πατάρι του σπιτιού κρύβονταν ένας 34χρονος –παλιός γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ.- στον οποίο και κατέφευγε η ιδιοκτήτρια για να διώξει το ζευγάρι από το σπίτι.

Ο γνωστός «μπράβος» συνελήφθη και αυτός, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως το 2009 είχε κατηγορηθεί για δολοφονία γνωστού ιδιοκτήτη μπαρ στους Αμπελόκηπους, ενώ δύο χρόνια μετά άγνωστοι επιχείρησαν να τον δολοφονήσουν.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa