Παρασκηνιακά

Με ποιους διατηρεί ανοιχτή γραμμή ο Κοτζιάς και γιατί ανησυχεί την Κουμουνδούρου!

Την επανεμφάνισή του στο πολιτικό προσκήνιο  κάνει ο Νίκος Κοτζιάς με το «Πράττω»  να δραστηριοποιείται και να έχει εντείνει τις συνεδριάσεις του το τελευταίο διάστημα.

Μπορεί ο πρώην υπουργός Εξωτερικών να μην έχει αποκαταστήσει την επαφή του με τον Αλέξη Τσίπρα, όμως το newpost.gr αναφέρει πως διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας τόσο με τον Νίκο Βούτση όσο και με τον Γιάννη Δραγασάκη.

Στις 23 Οκτωβρίου ο Νίκος Κοτζιάς θα βρεθεί σε ημερίδα με τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και στις 11 Νοεμβρίου σε εκδήλωση του “Πράττω” με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής και τον Παύλο Γερουλάνο.

Οι σχέσεις του Νίκου Κοτζιά με τον Παύλο Γερουλάνο είναι άριστες από τη στιγμή που ο πρώην επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας τον Μάιο είχε στηρίξει την υποψηφιότητά του για τον δήμο της Αθήνας σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την έντονη κινητικότητα παρακολουθούν με πολύ μεγάλη προσοχή στην Κουμουνδούρου, αφού είναι κοινό μυστικό πως αρκετά στελέχη επιδιώκουν να στήσουν διάφορες συμμαχίες ενόψει του Συνεδρίου του κόμματος.

Το γεγονός πως ο Παύλος Γερουλάνος έχει βγει απέναντι από τη Φώφη Γεννηματά όλο το προηγούμενο διάστημα χωρίς να αποκλείονται εξελίξεις ενόψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ δεν περνά απαρατήρητο στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Είναι αρκετά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βλέπουν με πολύ “καλό μάτι” να αποκτήσει σύντομα έναν πιο ενεργό ρόλο στη Χαριλάου Τρικούπη και η “επιστροφή στις ρίζες του ΠΑΣΟΚ” που έχει ζητήσει ο ίδιος να γίνει πράξη.

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa