Κοινωνία

Με σκυμμένο το κεφάλι στον Ανακριτή ο «ψευτο-γιατρός» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οδηγήθηκε σήμερα από αστυνομικούς στον Ανακριτή, ο περιβόητος πλέον 47χρονος «ψευτο-γιατρός» με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και με σκυμμένο κεφάλι. Να σημειώσουμε ότι ο «μαϊμού γιατρός» ο επί σειρά ετών εμφανιζόταν ως διακεκριμένος γιατρός σε βαριά νοσούντες ασθενείς και τις οικογένειές τους, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά για θεραπείες πλήρους ίασης.

Σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής, ο γιατρός μαϊμού φαίνεται πως δρούσε από το 2016 -κυρίως σε μοναστήρια και εκκλησίες- παρέχοντας έναντι αδρής αμοιβής τις «εξειδικευμένες» γνώσεις του σε βαριά νοσούντες ασθενείς, με δήθεν θεραπείες διάρκειας πέντε μηνών που θα οδηγούσαν, λόγω των προηγμένων φαρμάκων που υποτίθεται πως θα χορηγούσε, σε πλήρη ίαση.

Ο κατηγορούμενος, τα στοιχεία του οποίου θα δημοσιοποιηθούν σήμερα ώστε να αναγνωριστεί και από άλλους ανθρώπους, οι οποίοι, ενδεχομένως, πίστεψαν στη δήθεν επιστημοσύνη του, είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της απάτης, της αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa