Εκλογές 2019 Περιφέρειες - Δήμοι

Με «φακό» σαν τον… κλέφτη η Δούρου σε Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα!

Αποφασισμένη να τα βάλει και με το σκοτάδι αποδεικνύεται η Δούρου αφού επισκέφθηκε την Πέμπτη το βράδυ με ολιγομελή ομάδα το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, εν μέσω βέβαια της ηχηρής απουσίας κατά την υποδοχή του Δημάρχου της πόλης κ. Βασιλόπουλου.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός αυτό αφού δε θύμιζε σε τίποτα τις διθυραμβικές κοινές εμφανίσεις των πρώην Συριζαίων συντρόφων όταν Δούρου και Βαιλόπουλος ανέβαιναν «αλαμπρατσέτα» στα μπαλκόνια και ζητούσαν την στήριξη του κόσμου που τότε τους πίστευε…αν μη τι άλλο!

Μέσα σε πυκνό σκότος και κάτω από ομπρέλα μικρής κομματικής προστασίας η Δούρου ως «Ηρακλής Πουαρό» έχοντας στο πλάι της τον άλλοτε επικριτή της Αντιδήμαρχο κ. Ανεμογιάννη προσπάθησε να βρει τις υπηρεσίες της πόλης, κόσμο και κοσμάκη, -με μεγάλη δυσκολία σαφώς λόγω του πέρατος της ώρας-, και να συνομιλήσει εκτός από τους τοίχους που ήταν στη θέση τους και με κανέναν περαστικό που μπορεί να διάβαινε στα σοκάκια της Φιλαδέλφειας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ειπώθηκε και η αμίμητη φράση, -έξω ακριβώς από το Δημαρχείο-, απευθυνόμενη σε φύλακες: «Ανοίξτε η Δούρου η Περιφερειάρχης είμαι», αναδεικνύοντας έτσι το μεγαλείο της φαιδρής επίσκεψης με τον «φακό» και δίνοντας παράλληλα το λάκτισμα για τα «άρατε πύλας..» λίγο πριν της συντριβή του ονόματός της στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως αποδεικνύεται, η Δούρου αποτυγχάνει να βρει το φως της λίγο πριν τις κάλπες του Μαϊου και επιλέγει σκοτεινές αποβάσεις σε «πρώην» συντροφικούς Δήμους, στην σκιά μάλιστα του γηπέδου της ΑΕΚ, που κάποτε πολεμούσε αρειμανίως…με τον κ. Βασιλόπουλο!!!

Στο σκοτεινό δρόμο που επέλεξε βρήκε στο διάβα της ανθρώπους όπως ο Ανεμογιάννης (Σε ελεύθερη μτφρ. δηλ. όπου φυσάει ο άνεμος) όταν το προηγούμενο καλοκαίρι μαζί με τον Βασιλόπουλο την σφυροκοπούσαν για την άδεια που έδωσε ως Περιφέρεια Αττικής σε ιδιώτη για να γκρεμίσουν τις εγκαταστάσεις καθαριότητας του Δήμου καθώς και για την τσιμεντοποίηση του Ποδονίφτη…

Αλήθεια γιατί ο Δήμαρχος της πόλης κ. Βασιλόπουλος δεν ήταν εκεί να υποδεχτεί το κορίτσι της Μάη;

Οι απαντήσεις οσονούπω….

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa