Πολιτική

Μηνύματα χοροί και… μαντινάδες στην Κρήτη για τον Κυριάκο (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια κυβέρνηση κουρελού» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας ενώπιον στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου Κρήτης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών αποκαλώντας «ψεύτη» τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ  σημείωσε ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι επικίνδυνοι και χωρίς ηθικά όρια ή σεβασμό στους δημοκρατικούς κανόνες.

Ο αρχηγός της ΝΔ, επανέλαβε το αίτημα του για να διενεργηθούν εκλογές στον τόπο προκειμένου να μην κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

«Καταψηφίζω και εγώ αλλά και η Νέα Δημοκρατία τη Συμφωνία των Πρεσπών», ανέφερε ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στη σημασία της Κρήτης για την απελευθέρωση της Μακεδονίας. «Η μακεδονική γη έχει βαφτιστεί με αίμα κρητικό. Για τη μακεδονική γη πολέμησε και ο παππούς μου, Κυριάκος Μητσοτάκης», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα έρθει στην Κρήτη και θα μας πει ότι είναι και Βενιζελικός. Η γελοιότητα έχει τα όριά της και μπορεί αυτό το καρναβάλι που επέβαλε στην πολιτική ο Αλέξης Τσίπρας να διασκεδάζει ακόμη κάποιους. Εμένα θα μου επιτρέπετε να συνεχίσω να μιλάω με σοβαρότητα για τους κινδύνους που συνεχίζει να αντιμετωπίζει η χώρα»  επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Απευθυνόμενος στον πρώην πρόεδρο της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος παρευρέθη και κάθισε δίπλα του στο τραπέζι ως ένα μήνυμα ενότητας της κεντροδεξιάς παράταξης, ανέφερε πως «η Νέα Δημοκρατία είναι μία μεγάλη παράταξη» που ξεκινά από το Κέντρο μέχρι τη Δεξιά. «Αυτό το κόμμα, η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη, καλείται να γεφυρώσει ρήγματα που βάθυνε η κρίση και να αγωνιστεί για να σταθεί ξανά στα πόδια της η μεσαία τάξη».

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μετά την ομιλία ακολούθησε γλέντι με χορούς και μαντινάδες.

Η μαντινάδα που του αφιέρωσαν:

«Σαν αυριανός Πρωθυπουργός

Πάντα να το θυμάσαι

Μπροστάρης στην ανάταξη

Της χώρας πρέπει να ‘σαι .

Τα ήθη & τα έθιμα

Της Παναγιάς η χάρη

Να σ’ έχουνε στη χώρα μας

Ηγέτη & μπροστάρη

Η ευθύνη πέφτει σου βαριά

Όμως θα πω μια λέξη

Είσαι ευθύς και ειλικρινής

Το αντίθετο του Αλέξη»

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER
Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa