Επιχειρήσεις Οικονομία

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Διάκριση σε επίπεδο Platinum στα βραβεία επιχειρηματικής ηθικής ΕΒΕΝ 2019

Η ΜINETTA Ασφαλιστική  για ακόμη μια χρονιά βραβεύτηκε από το Ελληνικό  Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής  (EBEN GR)λαμβάνοντας GOLD – PLATINUMAWARD. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρέλαβε τιμητική διάκριση από την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος HELMEPA για την ενεργό συμμετοχή της στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Καθαρισμού μέσω συντονισμένης δράσης του AmbassadorsClubOfEben.Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 26/11 σε ειδική εκδήλωση του EBEN GR, παρουσία μελών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας.

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία πιστοποιήθηκε  από το EBENGR βάσει του επιχειρηματικού μοντέλου ResponsibleManagementExcellence (RME), το οποίο καλύπτει δύο από τα πιο σημαντικά κομμάτια της σύγχρονης επιχειρηματικής ζωής και Αριστείας, την Επιχειρηματική Ηθική και την Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα. Η Εταιρεία έλαβε την τιμητική διάκριση PLATINUMγια το κομμάτι των ψηφιακών εργαλείων αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την προσήλωσή της στην συνεχή ανανέωση και αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας. Έχοντας διαμορφώσει ένα ευρύτατο πλέγμα υπηρεσιών όπως η ηλεκτρονική υπογραφή του πελάτη και η ηλεκτρονική εφαρμογή M.A.C.I.S (MinettaArtificialCoreInnovativeServices) που δημιουργήθηκε από το τμήμα πληροφορικής της Εταιρείας, προσφέρει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση προσαρμοσμένη σε πραγματικές ανάγκες.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες, στους εργαζομένους και στους συνεργάτες της, αλλά και γενικότερα απέναντι στην κοινωνία, ότι θα συνεχίσει να τηρεί τις υποσχέσεις της και θα παραμείνει πιστή στις αξίες και στις αρχές της.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa