Πνέει τα λοίσθια η ελληνική οικονομία, «από τον μικρότερο επιχειρηματία ως τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις»,  δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης, Ντόρα Μπακογιάννη.

Τόνισε ότι «οι πολίτες έχουν φτάσει στο αμήν κλείσει δεν κλείσει η αξιολόγηση και η ίδια η Κυβέρνηση έχει χάσει κάθε τσίπα δια του κ. Τσακαλώτου παραδέχεται ότι κατέστρεψε την μεσαία τάξη και έκανε λάθος».

Ερωτηθείσα για το θέμα της ΔΕΗ η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε: «Τόλμησε ο κ. Σκουρλέτης να μας κουνήσει το δάχτυλο, η μετοχή της ΔΕΗ είχε 12 ευρώ και σήμερα η αξία της είναι 2,7 ευρώ, ποιος είναι «βαποράκι» αυτός που θα την έδινε με 12 ή αυτός που θα πουλήσει με 2,7 και περιμένω την απάντηση του κ. Τζανακόπουλου γιατί τα νούμερα δεν διαψεύδονται» και πρόσθεσε: «Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα πουλιόταν 3 φορές παραπάνω από την τιμή που τελικά εκχωρήθηκε ποιος λοιπόν εξυπηρετεί τα ιδιωτικά συμφέροντα;

Χρωστάει σε ότι περπατάει σε αυτή την χώρα η ΔΕΗ και τώρα δήθεν κλαίγοντας όπως ο κ. Σπίρτζης θα πουν οτι μας υποχρεώνουν να την δώσουμε τι να κάνουμε»…
Είπε ακόμη ότι «ο κ. Σπίρτζης θα δώσει έργα να φτιάξει και ο κ. Μπομπολάς και ο κ. Καλογρίτσας και τα έργα θα τα τεμαχίσει για να τα δώσει στον Καλογρίτσα». «Αν ήταν άλλος στην θέση του θα γινόταν το έλα να δεις καμία δημοκρατική κυβέρνησης δεν έχει κάνει αυτά που κάνει αυτή η Κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάστε ...