Κοινωνία

Μπαράζ ελέγχων από την αστυνομία σε συνδέσμους Ολυμπιακού, Παναθηναϊκου και ΑΕΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι αστυνομικοί αυτή την ώρα πραγματοποιούν ταυτόχρονους ελέγχους σε γραφεία συνδέσμων του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στον Αγιο Δημήτριο, στην Καλλιθέα και σε άλλες περιοχές στο κέντρο της Αθήνας.

Οι έλεγχοι γίνονται μετά τα επεισόδια που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και έχουν προκαλέσει ανησυχία για περαιτέρω έξαρσης της οπαδικής βίας. Το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, προκειμένου να συζητήσουν τα τελευταία κρούσματα οπαδικής βίας και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Έχει ήδη προχωρήσει κάποιος σχεδιασμός για να σταματήσει εδώ αυτή η κατάσταση, πριν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ενώ είναι σε εξέλιξη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους (ΥΑΒΑΧ) της Ασφάλειας Αττικής, τόσο για τις τελευταίες συμπλοκές όσο και για άλλες επιθέσεις που φαίνεται να σχετίζονται μεταξύ τους. Τέτοιες επιθέσεις είναι στα γραφεία φιλάθλων του ΠΑΟ στο Περιστέρι και του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa