Παρασκηνιακά Πολιτική

Μπογδάνος κατά Δένδια, υπέρ Άδωνι – Οι πόζες, ο δελφίνος και οι εκλογές

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «κόπηκε» από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας μετά από ανάρτηση στο Twitter, αλλά συνεχίζει να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα για να κάνει γνωστές τις θέσεις του και τις (γνωστές) συμπάθειές του.

Ο δημοσιογράφος με ανάρτησή του αναφέρεται στην πιθανότητα να κατέβαιναν στην ίδια εκλογική περιφέρεια Νίκος Δένδιας και Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα γράφει: «Αναρωτηθείτε: Αν κατέβαιναν στην ίδια περιφέρεια -οποιαδήποτε περιφέρεια- ο Νίκος Δένδιας και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ποιος θα υπερίσχυε και δη εμφατικά; Αυτά. Καλή Σαρακοστή», σημείωσε.

Σε άλλη του ανάρτηση, τόνισε με νόημα: «Δεν είναι κακό να έχεις αρχηγικές βλέψεις. Κακό είναι να ποζάρεις σα δελφίνος και να υποδύεσαι τη συνείδηση του κόμματος ελάχιστους μήνες πριν τις εκλογές, υπονομεύοντας τον πρόεδρο που υποτίθεται πως στηρίζεις – και μάλιστα πριν καν αυτός πάρει την εξουσία».

Θυμίζουμε ότι ότι ο κ. Δένδιας μιλώντας στην ΕΡΤ, είχε τονίσει μεταξύ άλλων ότι με τον κ. Γεωργιάδη: «δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις σε πολλά θέματα. Καθαρές κουβέντες. Έχουμε μεγάλη διαφορά ύφους». Πρόσθεσε, επίσης για τη Νέα Δημοκρατία: «Είμαστε το κόμμα του μέτρου και της εθνικής ευθύνης. Είμαστε κόμμα πατριωτικό, δεν είμαστε κόμμα εθνικιστικό. Δεν μας αρέσουν οι κραυγές, δεν μας αρέσουν οι λαϊκισμοί».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ