Πολιτική

Μπογδάνος προς Ντόρα: «Αυτιά στη ΝΔ τραβάει μόνο ο Κυριάκος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας σε εκπομπή του Kontra με τη Νατάσα Γιάμαλη ανέφερε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη μπορεί να προβαίνει καλοπροαίρετα σε συστάσεις σε νέους βουλευτές λόγω εμπειρίας, αλλά «αυτιά στη ΝΔ τραβάει μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

«Η κυρία Μπακογιάννη μπορεί να προβαίνει καλοπροαίρετα σε συστάσεις. Μπορεί να αξιοποιεί την μακρότατη, υπερπολυετή της εμπειρία, δίνοντας φιλικές συμβουλές. Μπορεί να συμμετέχει σε έναν έντονο ιδεολογικό διάλογο μιας παράταξης που εκτείνεται από το αριστερογενές κέντρο μέχρι τον συντηρητικό φιλελευθερισμό. Αυτιά στη Νέα Δημοκρατία τραβάει μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης», είπε ο «γαλάζιος» βουλευτής συγκεκριμένα.

Πρόσθεσε ακόμα: «Αυτή είναι η αντίληψή μου για τα πράγματα και πιστεύω ότι θα συμφωνήσει και η κυρία Μπακογιάννη. Συμβουλές ναι, προτροπές ναι, ιδεολογικό διάλογο βεβαίως, εξαιρετικά χρήσιμη η φωνή της κυρίας Μπακογιάννη. Αυτιά στη Νέα Δημοκρατία τραβάει μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έτσι πρέπει και έτσι γίνεται».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa