Οικονομία

Μόνο από τα ξένα funds μπορείς να ξαναγοράσεις το κατασχεμένο σπίτι σου!

Πλειστηριασμοί

Με πρόσχημα τους «συνήθεις υπόπτους» στρατηγικούς κακοπληρωτές, ο «ακριβοθώρητος» καθηγητής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης «αποφάσισε και διέταξε» πως οι υπόχρεοι «κόκκινων» δανείων με υποθηκευμένη την πρώτη τους κατοικία δεν θα μπορούν να την εξαγοράζουν πριν καταλήξει σε αλλοδαπά χέρια.

Και σαν μην έφθανε η αναισθησία της κατ’ ευφημισμό αριστερής κυβέρνησης, οι οφειλέτες που θα χάνουν την περιουσία τους σε πλειστηριασμό θα κινδυνεύουν να καταλήξουν στη φυλακή, αφού τα χρήματα του εκπλειστηριάσματος θα πηγαίνουν κατ’ αρχήν (65%) στις τράπεζες, όταν οι οφειλές σε Δημόσιο και Ταμεία που ακολουθούν είναι πλέον ποινικοποιημένες.

Τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε άλλωστε από τον κ. Παπαδημητρίου και «την παρέα του», όταν μερικά 24 ώρα μετά είχε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη κορυφαίων επενδυτικών σχημάτων και εταιρειών διαχείρισης κεφαλαίων, όπως των BlackRock, Raiffeisen Capital Management, HSBC Trinkaus & Burkhardt, Oxford Asset Management, Baupost Group, Ιnvesco, M&G Investments, Anchorage Capital κ.λπ.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa