Πολιτική

Νέα δημοσκόπηση: Κερδίζει την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών ο Μητσοτάκης

Σε μια νέα δημοσκόπηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παίρνει την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών καθώς βγήκε ο πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που έγινε από την εταιρία Prorata, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει με σημαντική διαφορά ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός, με το 46% να δηλώνει πως «σίγουρα ή μάλλον συμπαθεί» τον πρωθυπουργό.

Ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με ποσοστό 35%, ο Δημήτρης Κουτσούμπας με ποσοστό 29%, η Φώφη Γεννηματά με ποσοστό 24%, ο Γιάνης Βαρουφάκης με ποσοστό 23% και ως ουραγός μεταξύ των πολιτικών αρχηγών καταγράφεται ο Κυριάκος Βελόπουλος, με το αντίστοιχο ποσοστό των θετικών εντυπώσεων να περιορίζεται στο 10%.

Οι δημοφιλέστεροι υπουργοί

Μεταξύ των προσώπων της κυβέρνησης, ως δημοφιλέστερος πολιτικος ‘έρχεται ο Νίκος Δένδιας με 60% (καταγράφοντας θεαματική άνοδο σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση), ο Κυριάκος Πιερρακάκης με 53% ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με 46%, ο Κωστής Χατζηδάκης με 42% και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με 42%.

Από τα πρόσωπα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως τα δημοφιλέστερα στο ευρύ κοινό αναδεικνύονται ο Ανδρέας Ξανθός με 50%, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 46% και η Έφη Αχτσιόγλου με 41%.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa