Κοινωνία

Νέα καταδίκη καθαρίστριας, μητέρας 13 παιδιών για πλαστογραφία απολυτήριου δημοτικού!

Νέα υπόθεση καρμπόν με την καθαρίστρια από το Βόλο που συγκλόνισε το πανελλήνιο ήρθε στο φως, αυτή την φορά από τα Ιωάννινα. Πρόκειται για μια ακόμα καθαρίστρια η οποία πλαστογράφησε την ημερομηνία στο απολυτήριό δημοτικού. Η γυναίκα ήθελε να εργαστεί ως καθαρίστρια στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και για αυτό καταδικάστηκε ερήμην της σε 8 χρόνια φυλάκισης.

Έτσι αντί για το 1981 που αποφοίτησε κανονικά, εκείνη ισχυρίστηκε ότι αυτό έγινε ένα χρόνο πιο πριν δηλαδή το 1980. Η ίδια δήλωσε πως προχώρησε σε αυτήν την πράξη για να εξασφαλίσει την στοιχειώδη ευπρεπή διαβίωση των 13 παιδιών της, τα 5 από τα οποία είναι ανήλικα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ερημοδικία της και η απουσία της από το δικαστήριο του 1ου βαθμού δεν οφείλεται σε στρεψοδικία από την πλευρά της αλλά στο γεγονός ότι ζήτησε αναβολή λόγω του ότι πάσχει από την καρδία της και της έχει τοποθετηθεί «απινιδωτής» προσκομίζοντας μάλιστα ιατρική γνωμάτευση. Όμως το αίτημα της για αναβολή δεν έγινε δεκτό και δικάστηκε ερήμην. Τώρα το επόμενο βήμα περνά από το εφετείο κακουργημάτων Ιωαννίνων στις 5 Μαρτίου.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa