Εκλογές 2019 Περιφέρειες - Δήμοι

Νέα «πυρά» κατά Κατσιφάρα από στέλεχος του ΚΙΝΑΛ

Νέα «επίθεση» από στέλεχος του ΚΙΝΑΛ δέχτηκε ο Απόστολος Κατσιφάρας, νυν περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας. Αυτή τη φορά θέση για τη στάση του περιφερειάρχη πριν από τις εκλογές πήρε ο αναπληρωτής γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Αχαΐας Γαβριήλ Χαραζίδης.

Ο αναπληρωτής γραμματέας σε δήλωσή του, ανάμεσα σε άλλα, σημειώνει «η κεντρική γραμμή του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ όπως έχει περιγραφεί κατ΄ επανάληψη από την ηγεσία του χώρου, είναι η δική μας ενδυνάμωση αλλά και η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι «δυστυχώς στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κινδυνεύουμε να χάσουμε και το στόχο και το αποτέλεσμα».

«Το κυβερνών κόμμα «κρύφτηκε» πίσω από την υποψηφιότητα του Απόστολου Κατσιφάρα και διεκδικεί με χρίσμα και δικούς του υποψήφιους (πρωτοκλασάτα ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ) να καπηλευτεί μια ενδεχόμενη εκλογική νίκη της παράταξης του νυν περιφερειάρχη»,επισημαίνει, ενώ, αναφερόμενος στον Απόστολο Κατσιφάρα, σημειώνει ότι «θα πρέπει αποφασίσει με ποιους και πως θα πορευτεί».

Ολόκληρη η δήλωση

Η εκλογική μάχη της 26ης Μαΐου 2019 είναι καθοριστική για το μέλλον της χώρας. Οι δύο από τις τρεις κάλπες έχουν ιδιαίτερα έντονο πολιτικό χρώμα. Η μάχη των ευρωεκλογών αλλά και των περιφερειακών εκλογών είναι αμιγώς πολιτική. Αυτός είναι και ο λόγος που όλα τα κόμματα έχουν ρίξει το βάρος τους στις δύο αυτές κάλπες.

Η κεντρική γραμμή του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ όπως έχει περιγραφεί κατ΄ επανάληψη από την ηγεσία του χώρου, είναι η δική μας ενδυνάμωση αλλά και η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κινδυνεύουμε να χάσουμε και το στόχο και το αποτέλεσμα.

Το κυβερνών κόμμα «κρύφτηκε» πίσω από την υποψηφιότητα του Απόστολου Κατσιφάρα και διεκδικεί με χρίσμα και δικούς του υποψήφιους (πρωτοκλασάτα ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ) να καπηλευτεί μια ενδεχόμενη εκλογική νίκη της παράταξης του νυν περιφερειάρχη. Για όσους θέλουν να μείνουν πιστοί στο χώρο, είναι αυταπόδεικτος ο ισχυρισμός ότι οι ψηφοφόροι της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης ΔΕΝ μπορούν με την ψήφο τους να δώσουν μια εκλογική νίκη σε όσους βυσσοδομούν σε βάρος του ονόματος, της ιστορίας και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας θα πρέπει αποφασίσει με ποιους και πως θα πορευτεί. Με το χώρο που τον ανέδειξε σε Νομαρχιακό Σύμβουλο, Αντινομάρχη, βουλευτή, Υφυπουργό και Περιφερειάρχη ή θα ακολουθήσει τους νέους του «συντρόφους»; Στη δεύτερη περίπτωση ευτυχώς, ο χώρος έχει μια καθαρή επιλογή. Αυτή του ψηφοδελτίου του Κώστα Σπηλιόπουλου που ούτε «λοξοκοίταξε», ούτε «παραπάτησε», ούτε «μετοίκησε».

Σε κάθε περίπτωση τα θολά μηνύματα παράγουν στρεβλά αποτελέσματα. Και η ψήφος στη Δυτική Ελλάδα όπως και στις ευρωεκλογές οφείλει να είναι «κρυστάλλινη»!

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa