Κοινωνία

Νέες απίστευτες δηλώσεις Αχιλλέα Μπέου στις Σταγιάτες (βίντεο)

Σε νέα σφοδρή αντιπαράθεση με τους κατοίκους του χωριού Σταγιάτες ήλθε ο Αχιλλέας Μπέος, για την υπόθεση της διαχείρισης των υδάτων.

Οι κάτοικοι του χωριού στην πλειονότητά τους αντιδρούν καθώς εκτιμούν ότι θα παραδοθεί η πηγή της Κρύας Βρύσης σε ιδιωτικά συμφέροντα. Παράλληλα, δηλώνουν αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους ενώ με ψήφισμα ζητούν να διαχειρίζονται μόνοι τους την υδροδότηση του χωριού τους.

Όταν ο δήμαρχος Βόλου έφτασε στο χωριό δέχθηκε σφοδρή κριτική από τις γυναίκες της περιοχής, οι οποίες του έλεγαν να φύγει καθώς είναι ανεπιθύμητος. Είναι δυνατόν κυρίες να μιλάτε έτσι;» τους είπε και μία κυρία του απάντησε «από τις κυρίες θα το βρεις!», μετέδωσε η σελίδα iefimerida.gr. Ακολούθησαν γιουχαΐσματα και από άλλους κατοίκους, με τον Αχιλλέα Μπέο να φωνάζει στη συνέχεια «δεκαπέντε μ***ς είστε».

Κάτι γιαγιάδες φωνάζουμε στον Μπέο να φύγει. Αυτός τους λέει -«Είναι δυνατόν κυρίες να μιλάτε έτσι;»-«Απ'τις κυρίες θα το βρεις»Μετά κάνει «αστείο» ότι στην θεατρική παράσταση της προηγούμενης νύχτας υπήρχαν «φούντες».Ο κόσμος εξοργίζεται ακόμα περισσότερο και ο Μπέος φεύγει όπως ήρθε. Στην ποδοσφαιρική αργκό που τόσο αγαπά ο συγκεκριμένος, θα λέγαμε ότι πρόκειται για έναν υγιεινό περίπατο του κινήματος απέναντι στον Αχιλλέα Μπέο.Απολαύστε τις γιαγιάδες στην αρχή. Θα κάνω ειδική αίτηση να γίνω το εγγόνι τους

Δημοσιεύτηκε από Chris Avramidis στις Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa