Κοινωνία

Νέες αποκαλύψεις για την αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, για την αυτοκτονία της άτυχης 14χρονης που πήδηξε στις γραμμές του ΗΣΑΠ και έβαλε τέλος στην ζωή της.

Ο συμμαθητής του άτυχου κοριτσιού αποκάλυψε πως τον τελευταίο καιρό το κορίτσι ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Γενικά συναισθηματικά ήταν διαφορετική, πιο αγχωμένη, σαν να της είχε συμβεί κάτι πολύ σοβαρό», αναφέρει χαρακτηριστικά συμμαθητής της στο Open TV.

Μέσα από αυτό το γεγονός εγείρονται διάφορα ζητήματα ολιγωρίας και παραλήψεων από τις αρχές, διότι η ασφάλεια Αττικής γνώριζε εδώ και καιρό για την αποπλάνηση της ανήλικης. Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», είχε ενημερώσει τις αρχές για την συμπεριφορά του 42χρονου απέναντι στην ανήλικη μαθήτρια , στις 9 Μαΐου. Τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι πέρασε το χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων μέχρι η αστυνομία να αντιδράσει και να συλλάβει τον 42χρονο.

Με το θέμα ασχολήθηκε και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη να σημειώνει την βασική παράλειψη στην ιστορία λέγοντας «Κανείς δεν σκέφτηκε στο αρμόδιο τμήμα προστασίας Ανηλίκων να οχυρώσει με ψυχολόγους το παιδί και την οικογένεια; Σαν μάνα, πολίτης, και ρεπόρτερ αγανακτώ! Οι πολίτες καταγγέλλουν τέτοια σοβαρά περιστατικά».

Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι ο 42χρονος είχε αποπλανήσει κι άλλη μια 14χρονη και μάλιστα στο σπίτι του και στο κινητό του βρέθηκαν και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο που αποδεικνύουν τα πάντα.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa