Κοινωνία

Νέες αποκαλύψεις! Δεν στραγγάλιζε όλα τα θύματα του ο serial killer!

Η Asmita Khadka Bista, η 30χρονη γυναίκα από το Νεπάλ, φαίνεται πως δολοφονήθηκε από τον 35χρονο serial killer της Κύπρου με ένα χτύπημα στο κεφάλι και δεν  τη στραγγάλισε όπως την Marry Rose και την Livia Florentina.

Δεν αποκλείεται, ο «Ορέστης» να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την άτυχη γυναίκα.

Σε αυτό συνηγορούν, σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλελεύθερου, τα ευρήματα από τη νεκροψία στη σορό της 30χρονης γυναίκα από το Νεπάλ. Φαίνεται ότι ο «Ορέστης» δεν είχε ένα μοτίβο για να δολοφονεί τα θύματά του. Η MarryRose και η Livia Florentina στραγγαλίστηκαν, με στρατιωτική λαβή και στραγγαλισμό με κεφαλοκλείδωμα, αλλά όχι η 30χρονη από το Νεπάλ.

Η Asmita φαίνεται να άφησε την τελευταία της πνοή εξαιτίας ενός χτυπήματος στο κεφάλι, είναι το συμπέρασμα που κατέληξαν οι ιατροδικαστές μετά την τρίτη μέρα εξέτασης της σορού της. Δεν βρέθηκαν ίχνη στραγγαλισμού ούτε και τραύματα από μαχαίρι ή όπλο. Το πτώμα της 30χρονης βρέθηκε σε πηγάδι στο πεδίο βολής Ορούντας.

Η δολοφονία της έγινε πέρυσι το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα όσα έχει ομολογήσει ο «Ορέστης», σκότωσε την 30χρονη μέσα στο αυτοκίνητό του σε περιοχή της Λευκωσίας και στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της σε πηγάδι κοντά στο πεδίο βολής. Οι ιατροδικαστές θα συνεχίσουν την εξέταση της σορού και περιμένουν κάποια εργαστηριακά αποτελέσματα για να παραδώσουν την τελική τους έκθεση στην αστυνομία.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa