Κοινωνία

Νέες αποκαλύψεις Κακλαμανάκη για ΕΙΟ: «Δεν έχουμε δει ούτε τα μισά»

Ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης σε πρόσφατες δηλώσεις του συνέχισε τον χορό των αποκαλύψεων σχετικά με την Εθνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχουμε δει ούτε τα μισά.

«Ηταν διαχρονικά γνωστό ότι στους κόλπους της ομοσπονδίας, υπήρχε κατάχρηση εξουσίας, άσκηση βίας και καταστρατήγηση των νομίμων δικαιωμάτων», είπε ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε πως συνολικά έχει καταθέσει 130 σελίδες, για όλα όσα έχει δει στον χώρο του, «τα στοιχεία που έχουμε είναι επαρκέστατα αναφορικά με την κατάχρηση εξουσίας από την ομοσπονδία» .

Ακόμα συμπλήρωσε πως «Με θλίβει απεριόριστα βέβαια αυτό που έχει βιώσει η συναθλήτρια μου», σχετικά με την Σοφία Μπεκατώρου. Μάλιστα τόνισε πως ο ίδιος άντλησε δύναμη από τις καταγγελίες της Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας.

Παράλληλα σημείωσε ότι υπήρξαν φαινόμενα συναισθηματικής και ψυχικής κακοποίησης εντός της ΕΙΟ λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Προσωπικά 33 χρόνια τα βιώνω αυτά. Ψυχικά και συναισθηματικά να με κακοποιούν ανά πάσα στιγμή». Σε αυτό το σημείο ο Κακλαμανάκης αποκάλυψε ότι έχει απειληθεί η ζωή του δύο φορές, από το περιβάλλον της ομοσπονδίας το 1999 και το 2018.

«Είδα πράγματα που δεν έπρεπε, τα έχω καταθέσει στον εισαγγελέα», πρόσθεσε τονίζοντας πως η παθογένεια εντός της ομοσπονδίας δεν περιορίζεται στην σεξουαλική κακοποίηση της κα Μπεκατώρου. «Δεν έχουμε δει δυστυχώς ακόμα τίποτα» ανέφερε γνωστοποιώντας πως θα δημοσιοποιηθεί άμεσα φιλμ με στοιχεία και μαρτυρίες αθλητών

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa