Περιφέρειες - Δήμοι

Νέος πρόεδρος της ΠΕΔ – ΚΜ ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης με σαρωτική νίκη!

Η παράταξη «Ενωμένοι Αυτοδιοικητικοί» πέτυχε μία σαρωτική νίκη εξασφαλίζοντας 123 ψήφους  σε σύνολο 196 ψηφοδελτίων και ποσοστό 65%.

Κατά την καταμέτρηση βρέθηκαν ένα άκυρο ψηφοδέλτιο και ένα λευκό.

Η παράταξη «Ενωμένοι Αυτοδιοικητικοί» με εκπρόσωπο τον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη εξασφάλισε 123 ψήφους και λαμβάνει 17 έδρες, 12 δήμαρχοι και 5 δημοτικοί σύμβουλοι.

Η παράταξη «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» με εκπρόσωπο τον Σίμο Δανιηλίδη εξασφάλισε 41 ψήφους και λαμβάνει πέντε έδρες, τρεις δήμαρχοι και δυο δημοτικοί σύμβουλοι.

Η παράταξη «Προοδευτική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία» που πρόκειται στον ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 23 ψήφους και λαμβάνει 3 έδρες, 3 δημοτικούς συμβούλους.

Για τη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ εκλέγονται 20 μέλη από την παράταξη «Ενωμένοι Αυτοδιοικητικοί» έξι μέλη από την παράταξη «Αυτοδιοικητικό Κίνημα», 4 μέλη από την παράταξη «Προοδευτική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία» και ο μεμονωμένος υποψήφιος Γιάννης Νασιούλας.

«Πρόκειται για ένα εκλογικό αποτέλεσμα που πραγματικά είναι μια νίκη για την αυτοδιοίκηση και για την ενότητα. Εγώ το είπα και προεκλογικά το λέω και μετά τις εκλογές. Αυτές οι δύο λέξεις θα μας συντροφεύουν και στην επόμενη θητεία, δηλαδή θα είναι μια ενωτική προσπάθεια με καθαρά στοιχεία τοπικής αυτοδιοίκησης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους και να τους υποσχεθώ ότι θα δουλέψω όπως γνωρίζω, με καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που είναι και πολλά και μεγάλα» τόνισε ο νικητής της εκλογικής διαδικασίας, Ιγνάτιος Καϊτετζίδης.

πηγή: politik.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa