Κοινωνία

Νέο θρίλερ ξεκινά στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη

-Εμπλοκή 4 νέων προσώπων

Συνέχεια δίνεται στην πολύκροτη υπόθεση του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη με την εμπλοκή 4 νέων υπόπτων. Η εφημερίδα “Πατρίς”  και το ρεπορτάζ της αναφέρουν ότι  πρόκειται για δύο αδέλφια από την Κρήτη, οι οποίοι ζουν και δραστηριοποιούνται στην Αθήνα, ένα άτομο που συνδέεται στενά μαζί τους, καθώς και έναν τέταρτο, συγγενή ενός από τους κατηγορουμένους της υπόθεσης.

Και οι τέσσερις έχουν οδηγηθεί στις αρχές για να διερευνηθεί εάν έχουν σχέση με την υπόθεση. Παρόλα αυτά  όλοι τους αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται και έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους που αφορούν στην απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και στην υποχρέωση της τακτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Τα ονόματά τους περιλαμβάνεται στον αρχικό φάκελο της αστυνομίας και από την πρώτη στιγμή είχε πραγματοποιηθεί έρευνα στα σπίτια τους. Το κυριότερο στοιχείο που του καθιστούν υπόπτους για την υπόθεση Λεμπιδάκη είναι το γεγονός της συμμετοχής τους σε περίεργες συναντήσεις που έλαβαν χώρα σε περιοχή των Σφακίων που είχαν μεταφέρει από την αρχή τον επιχειρηματία.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa