Κόσμος

Νέο μήνυμα Τραμπ σε Αμερικάνους: Να φοράτε μάσκες και να πλένετε τα χέρια σας

Νέο μήνυμα στους Αμερικάνους πολίτες έστειλε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μέσω του διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του, Τζέισον Μίλερ.

Ο Τραμπ φαίνεται να έχει μετανιώσει για όλα τα πιστεύω του για τον κορωνοϊό και καλεί τώρα τους Αμερικανούς να φοράνε πάντα μάσκες να χρησιμοποιούν αντισηπτικά και να πλένουν σχολαστικά τα χέρια τους.

Μιλώντας στο NBC, ο Μίλερ ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Τσακ Τοντ εάν μίλησε με τον Αμερικανό πρόεδρο αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο.

«Μίλησα με τον πρόεδρο χθες (σ.σ.: Σάββατο) το απόγευμα, για περίπου μισή ώρα, και έχει υψηλό ηθικό», είπε αρχικά ο Μίλερ. «Μάλιστα, ο πρόεδρος (σ.σ.: ο οποίος νοσηλεύεται σε σουίτα με γραφείο και τραπεζαρία) μού είπε δύο πράγματα. Πρώτον, ότι θα νικήσει τον κορωνοϊό, ότι ως έθνος θα νικήσουμε τον κορωνοϊό, και ότι η εκστρατεία μας θα νικήσει τον κορωνοϊό. Και μου είπε ότι μόλις βγει από το νοσοκομείο, θα τεθεί ξανά επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας», συμπλήρωσε ο Μίλερ.

«Τον άκουσα αρκετά ζωηρό, αλλά μου είπε και κάτι ακόμα το οποίο θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό», είπε επίσης ο Μίλερ, και εξήγησε: «Και αυτό που είπε ο πρόεδρος ήταν να είμαστε προσεκτικοί, θυμίζοντας στους συμπολίτες μας να πλένουν τα χέρια τους, να χρησιμοποιούν αντισηπτικό, αλλά και να βεβαιώνονται ότι εάν δεν μπορούν να τηρούν τις αποστάσεις, να φορούν μάσκα. Και θεωρώ ότι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό μήνυμα προς όλους τους πολίτες της χώρας».

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER