Πολιτική

ΝΔ για Τσίπρα: Η ανικανότητα και η έλλειψη σχεδίου κοστίζουν ζωές

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία μετά την είδηση ότι συναντήθηκε με τους ακαδημαϊκούς Χρήστο Ζερεφό και Ευθύμιο Λέκκα. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει: «Τώρα που ο κ. Τσίπρας αντιλήφθηκε ότι η άγνοια, η ανικανότητα και η έλλειψη σχεδίου για την αντιμετώπιση κρίσεων κοστίζουν πολλές ζωές, είναι πολύ αργά για τους Έλληνες».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμα πως: «Ο κ. Τσίπρας ανακάλυψε σήμερα ότι η κλιματική αλλαγή προκαλεί ακραία καιρικά φαινόμενα και γι’ αυτό είναι απαραίτητη η αναβάθμιση της πολιτικής προστασίας».

Η ανακοίνωση καταλήγει με ειρωνικό ύφος: «Προφανώς πληροφορήθηκε με καθυστέρηση ότι επί των ημερών του χάθηκαν 24 άνθρωποι στη Μάνδρα. Προφανώς πληροφορήθηκε με καθυστέρηση και την ύπαρξη θυμάτων των βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουλίου, παρά τα επίσημα σήματα των συνεργείων διάσωσης. Τώρα που ο κ. Τσίπρας αντιλήφθηκε ότι η άγνοια, η ανικανότητα και η έλλειψη σχεδίου για την αντιμετώπιση κρίσεων κοστίζουν πολλές ζωές, είναι πολύ αργά για τους Έλληνες».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa