Κόσμος

Νεα συνταρακτική έρευνα: Ο κορωνοϊός υπήρχε στην Αμερική από τον Δεκέμβριο του 2019!

Μια νέα αμερικανική έρευνα έρχεται να ταράξει τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για τον κορωνοϊό αφού αποδεικνύει ότι ο κορωνοϊός κυκλοφορούσε στην Αμερική από τον Δεκέμβριο του 2019 πολύ πριν εντοπιστεί το πρώτο κρούσμα του ιού στο αμερικανικό έδαφος. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το αμερικανικό CDC και τα αποτελέσματά της ανατρέπουν όλο το χρονικό του θανατηφόρου ιού.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη έρευνα που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα, 106 άτομα εντοπίστηκαν θετικά στον κορωνοϊό σε 7.389 δείγματα αίματος αιμοδοτών, σε εννέα Πολιτείες των ΗΠΑ, μεταξύ 13 Δεκεμβρίου και 17 Ιανουαρίου. Τα δείγματα συγκεντρώθηκαν από τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό και εστάλησαν στο CDC προκειμένου να εξεταστεί κατά πόσο έχουν αναπτυχθεί αντισώματα κατά του κορωνοϊού.

«Τα ευρήματα της έρευνας υποδηλώνουν πως ο κορωνοϊός ενδεχομένως να κυκλοφορούσε στις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο του 2019, νωρίτερα από ό,τι έχει ανακοινωθεί», σημειώνει η έρευνα χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως οι πρώτες αναφορές για εμφάνιση πνευμονίας με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διαδίδονταν στην Ουχάν της Κίνα αναφέρθηκαν στα τέλη Δεκεμβρίου.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa