Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη μετά το Survivor στο Πρώτο Θέμα στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για τη «μοναχική» πορεία (δηλαδή χωρίς πολλές εμφανίσεις στα ΜΜΕ) που ακολούθησε εκτός του παιχνιδιού.

«Εγώ έχω το δικό μου σκεπτικό, τη δική μου κρίση για τα πράγματα. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να κρίνω τι κάνουν οι πρώην συμπαίκτες μου. Θα σου πω όμως ότι δεν μπήκα στο Survivor μόνο για τα 100.000 ευρώ ή επειδή αντιμετώπιζα κάποιο οικονομικό πρόβλημα, όπως είχε ακουστεί. Ούτε πήγα στο παιχνίδι επειδή δεν υπήρχε ζωή για μένα έξω. Επίσης, ποτέ δεν θα εξαφανιζόμουν από την οικογένεια μου, για πέντε μήνες, για τα λεφτά.

Εγώ λέω ότι το έπαθλο του Survivor δεν είναι τα 100.000 ευρώ αλλά η αγάπη που εισπράττω. Πιστεύω ότι ο κόσμος ταυτίστηκε μαζίμου γιατί εκτίμησε το ήθος και την αυθεντικότητά μου. Ο κόσμος που με συναντά στο δρόμο είναι σαν να με ξέρει. Με φωνάζουν με τ’όνομά μου και μου δίνουν συγχαρητήρια. Είναι μεγάλη χαρά για μένα».

Για μένα το παιχνίδι ήταν μια ζαριά.

Αυτό που σκέφτηκα ήταν ότι μέσα από αυτό θα μπορούσε να ανοίξουν πόρτες που θα με βοηθούσαν στα επαγγελματικά μου. Είχα ένα ένστικτο ότι ήταν η στιγμή μου. Ναι συμμετείχα και για τα 100.000 ευρώ. Ήταν ένας από τους λόγους. Σε καμία περίπτωση όμως δεν το έκανα μόνο για τα χρήματα. Οπότε και μετά το Survivor δεν θα έκανα ποτέ κάτι μόνο για τα χρήματα. Κάτι που δεν με εκφράζει. Είναι αντίθετεςστο σκεπτικό μου οι αρπαχτές, που σίγουρα μπορούν να σου αποφέρουν σεβαστά ποσά.Δεν μου αρέσουν τα εφήμερα πράγματα. Ήθελα πολύ να φτάσω στο τέλος, όχι απαραίτητα να κερδίσω, αλλά να επιβιώσω έως το τέλος».

Σχολιάστε ...