Πολιτική

Ντόρα Μπακογιάννη: Διπλωματική και πολιτική απρέπεια εκ μέρους της Γερμανίας που δεν συμμετέχει η Ελλάδα στη Διάσκεψη του Βερολίνου

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννης σε σημερινές της δηλώσεις ανέφερε ότι είναι διπλωματική και πολιτική απρέπεια εκ μέρους της Γερμανίας που δεν συμμετέχει η Ελλάδα στη Διάσκεψη του Βερολίνου για την Λιβύη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Ant1 η κ. Μπακογιάνη δήλωσε χαρακτηριστικά πως «η Γερμανία, που παίζει ηγετικό ρόλο στην Ευρώπη και μάχεται υπέρ του ευρωπαϊκού εγχειρήματος, δεν μπορεί για τα όποια συμφέροντα της να εξαιρεί την χώρα μας από μια τέτοια διάσκεψη που μας αφορά άμεσα», αναφέροντας ότι «πρέπει να δοθούν εξηγήσεις».

Παράλληλα άσκησε κριτική και στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας πως ο χειρισμός που κάνει στο σοβαρό εθνικό θέμα είναι μικροκομματικός.

Τέλος η κ. Μπακογιάννη εξήρε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη λέγοντας ότι γιατί με αφορμή τα γεγονότα κατά τη εκκένωση της κατάληψης στο Κουκάκι είπε την αλήθεια για την ακραία βία που βιώνουν οι αστυνομικοί.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa