Πολιτική

Νότης Μηταράκης: Καμία ανοχή στην άσκηση βίας στα ελεγκτικά κλιμάκια

Ο υφυπουργός Εργασίας, Νότης Μηταράκης, είχε συνάντηση σήμερα με τον υπεύθυνο του κλιμακίου ελεγκτών του Περιφερειακού Ελεγκτικού Κέντρου Ασφάλισης Κεντρικής Μακεδονίας, Ζήση Γούλα, το οποίο είχε δεχθεί επίθεση στις 20 Ιουλίου κατά τη διάρκεια επιτόπιου ελέγχου σε επιχείρηση στην περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Για την ιστορία το κλιμάκιο είχε εντοπίσει 3 άτομα στο μαγαζί που ήλεγχαν να απομακρύνονται και ο υπεύθυνος αφού στην αρχή είχε προσπαθήσει να δικαιολογηθεί στην συνέχεια τους επιτέθηκε και απείλησε ότι θα φέρει όπλο.

Μετά την συνάντηση ο κ. Μηταράκης δήλωσε πως «Αποτελεί προτεραιότητα της πολιτικής ηγεσίας η καταπολέμηση της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας προς διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, της βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος και της προάσπισης της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Οι έλεγχοι θα συνεχίσουν με εντατικούς ρυθμούς, ενώ θα επιδειχθεί μηδενική ανοχή σε περιστατικά βίας εναντίον των ελεγκτικών κλιμακίων. Οι εργαζόμενοι του ΕΦΚΑ να γνωρίζουν ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου βρίσκεται δίπλα τους».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa