Πολιτική

Ξένοι στο ίδιο κόμμα;

Οι τοποθετήσεις του Δημήτρη Καμμένου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής και ο καβγάς του με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, προκάλεσαν την έντονη δυσφορία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Στενοί συνεργάτες που βρίσκονται στο περιβάλλον του προέδρου των ΑΝΕΛ διαμηνύουν, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πως ο Δημήτρης Καμμένος έχει «συλληφθεί» πολλές φορές να κάνει λάθος κινήσεις σε λάθος στιγμές.

«Δεν είναι δυνατόν τη χρονική στιγμή που η κυβέρνηση κλείνει με επιτυχία το θέμα της αναβάθμισης των F-16, η προσοχή της κοινής γνώμης να στρέφεται αλλού λόγω των άστοχων δηλώσεων του βουλευτή ο οποίος προκαλεί αρνητική δημοσιότητα» επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.

Απαντώντας σε αυτές τις διαρροές ο Δημήτρης Καμμένος είπε «αριστερή νομιμοφροσύνη από εμένα δεν θα πάρει κανείς», λέγοντας ότι ο ίδιος στηρίζει σθεναρά την συγκυβέρνηση, προσθέτοντας «εγώ έχω φτιάξει τους ΑΝΕΛ μαζί με τον Πάνο Καμμένο» και συμπληρώνοντας ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνα που καλλιεργούν πρακτικές οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τις εθνικές θέσεις.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa